Gekke wereld

Een gewone door de weekse avond. We wachten op het journaal en dan gezellig ‘Wie is de Mol’ kijken. Maar dan staat er in het scherm : ivm omstandigheden kan geen journaal uitgezonden worden. Een rare zin want bij een technische storing staat dat er gewoon – dus onze eerste gedachte was iemand met een pistool of onwel worden van de presentator …. Helaas bleek het eerste idd zo te zijn . De beelden die je later herhaaldelijk ziet, doen mij toch de maag omdraaien. Wat iemand beweegt dit te doen – ik weet het niet – maar de mensen die er dicht bij betrokken waren zullen wel erg geschrokken zijn. Al met al – wat moet je ermee ..😞 ik wordt er niet vrolijk van…
Maar het is duidelijk de tijd waarin wij leven!

IMG_0040

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s