Face off

De meeste fotografen hebben geen enkele moeite met zelfportretten – maar ik vind het een ding dat ik wel wil maar nooit tevreden ben met het resultaat. Ik kijk er ook altijd van op hoeveel mensen heel gemakkelijk selfies maken en posten op allerlei sociale media😜. Enige jaren terug vond ik een app waarmee je elke dag een selfie kunt maken. Hiermee ben ik dus 6 jaar geleden begonnen : (bijna) elke dag op hetzelfde tijdstip een foto maken en aan het einde van het jaar een filmpje hiervan ( wordt mooi door de app gegenereerd 😊). Maar ja om dat online te zetten is dan weer een ander verhaal, want ja er zitten ook minder flatteuze – of beter gezegd veel minder flatteuze – foto’s tussen. Toch heb ik het uiteindelijk gedaan – eerst alleen op you tube en later dan door linken naar FB enz. Spannend was dat – maar ik heb er wel leuke reacties op gekregen en dan durf ik het wel weer :-).

Dit jaar dus jaar 6 : https://youtu.be/tkzmfBLnoRo Andere jaren staan er ook op😎!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s