Nieuw jaar – nieuwe loopronde

Na een lange koude winter gaan we nu weer het fijnere weer tegemoet – althans wat het lopen betreft. Heerlijk koude winterdagen zijn zeker ook om va te genieten, maar voor het joggen heeft de wat zachtere temperatuur mijn voorkeur.

De gehele winter dus bijna niet gejogd, dus nu weer van voor af aan beginnen – in September gaan we met ons viertjes de Dam Loop by Night lopen. Vorig jaar alleen met Caro maar dit jaar doen de mannen mee! Wordt vast hartstikke leuk. Maar ik moet dus weer flink gaan trainen. Ben nu 4 weken onderweg en houd het goed vol om 3 keer per week te gaan. Met Evy, want dat schema is voor mij goed te volgen. I’ll keep you posted 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s