Kulturele dagen 😊

Ik houd van muziek en het bezoeken van concerten. Af en toe naar de schouwburg voor een toneelstuk is ook fijn. Helaas zijn de prijzen tegenwoordig best hoog, dus is het keuzes maken. Maar zo af en toe komt er zoveel leuks langs … deze week ben ik naar een voorstelling geweest in het kader van Leeuwarden 2018 ‘Lost in de greenhouse’ – theater op locatie in een kas; bijzonder en vooral erg leuk! Twee dagen later naar de Harmonie – schouwburg in Leeuwarden voor een toneelstuk – dat was aardig; vandaag (Moederdag) naar de oosterpoort in Groningen voor een concert van Isaac Gracie – singer songwriter en morgen naar Amsterdam : eerst een bezoek aan het Rijksmuseum, dan de Hermitage en avonds ‘Tears for Fears’ in de Afas! Daarna ff rust om alles rustig te laten inwerken πŸ™‚

Hier iets van Isaac https://youtu.be/skyYyiMt3vU

Fijne zondag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s