Kulturele dag met hindernissen

Vandaag dus naar Amsterdam voor kunst en cultuur :-). Het was een super zonnige dag en ook bijzonder warm. Nou is dat natuurlijk wel fijn maar het was de bedoeling om binnen dingen te bekijken. Prachtige tentoonstelling High Society in het Rijks! Helaas hadden meer mensen dit idee 😟 dus het was nogal druk. Later een hapje eten met de dochter en dan na 1985 en 1990 weer een concert van Tears for Fears – maar dat ging niet door zo bleek… verplaatst na Februari 2019 – dus nog even wachten ..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s