Ed

Bezoeken van concerten – altijd al een van mijn grootste hobby’s geweest. Veel ‘grote’ namen eerst in kleine zaaltjes gezien en dan uiteindelijk afgehaakt omdat de zaal te groot werdt. Heel wat jaren terug mijn eerste bezoek aan de Arena voor het concert van Robbi Williams. Je wist dat ie op het podium stond maar echt zien kon je het niet, dus dan maar via het scherm kijken. Performance top maar het geluid in de Arena is gewoon ronduit slecht! Dus daar zou ik dan ook nooit meer naartoe, want je gaat toch ook voor de muziek😎 trouwens leken mij al die grote zalen ook steeds minder leuk. Als je vaker artisten in kleine zaal hebt gezien dan weet je weer hoe mooi muziek luisteren kan zijn. Anderhalf jaar terug zag ik toen de DVD van Ed Sheeran die in zijn eentje Wembley helemaal plat speelde! Dat vond ik zo graaf en toen hij dan aankondigde om in de arena te gaan spelen wilde ik dat dan toch wel zien. Kaartjes voor al die grote shows zijn ook steeds moeilijker te bemachtigen , van de prijzen al niet te spreken, maar na twee uur wachtrij had ik dan toch twee kaartjes voor Ed bemachtigd – in de Arena… gisteren 28.6 was het zo ver – en het was een feest ! Ed is een super muzikant en met zijn gitaar en loop maakt hij er een groot feest van. De video visuals helpen ook wel mee maar voor zo’n grote zaal mag dat 😝. Geluid was 😩 maar ja dat wist ik eigenlijk ook wel, maar desondanks FEEST vooral omdat er een special guest onverwacht kwam zingen – Robbie Williams. Mooi duet en voor mij een fijne afsluiting van het bezoek aan de Arena. 1ste keer naar Robbie en laatste keer met Robbie – voortaan maar weer iets kleinere zaaltjes 🎸🎤🙃

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s