Rufus

Zo na een drukke week zit in nu in een ietwat gedateerd hotel aan een wijntje na te genieten van een fijne week voordat het dan het weekeinde begint. Naast een hoop drukte op het werk hadden we dinsdag feest met de uitreiking van jet bachelor diploma van zoonlief – een HT Ing. is ie nu 😊 – woensdag leuke bezigheden, donderdag het concert van Muse in de Bios gezien – vreemde ervaring … en vandaag als uitsmijter een wekelijk prachtig concert van Rufus Wainwright in het openlucht theater Caprera !! Wat een mooie stem heeft deze man!! Ik ben helemaal betoverd :-)) – een klein minpuntje : we moesten, omdat het zo uitverkocht was, op de betonnen trap zitten – vond mijn achterwerk iets minder mooi 😂 voorjaar in de herkansing 🎼🎤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s