Ja hoor we lopen nog steeds

Vorig jaar september maar weer eens begonnen met serieus werk maken van het fit worden 🤪. Gaat mij niet makkelijk af, maar ik had niet gedacht dat lopen in een groep iets voor mij zou zijn. Ik heb mij aangesloten bij een atletiekvereniging en de regelmatige trainingen binnen een leuke groep bevallen heel goed. Vooruitgang is er al gaat het niet super snel – maar we zijn bezig! Na de eerste 3 km via start to run , 5 km tijdens de nieuwjaarsloop ga ik nu voor de 10 km. In het najaar, dat wel maar ik ga het gewoon proberen! Dus we trainen vrolijk verder en wat ik het belangrijkste vind – ik vind het echt leuk en lekker om hard te lopen ( nou ja joggen ) 😊 benieuwd of het lukt🏃🏻‍♀️💪

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s