Nieuwe focus

Ondertussen weer drie maanden en een beetje verder. Soms gebeurt er in zo’n tijd niks en dan weer van alles 😝. Waar zal ik beginnen: lopen: dat ik mij aangesloten heb bij een atletiekvereniging was een goede zet, leuke mensen goede begeleiding en vooral heeft het mij nog meel plezier in het hardlopen gebracht. Er zijn allemaal plannen voor runs opgesteld waar we voor kunnen trainen etc en ik had er zo’n zin in – maar…😩 de pijn in de knie kwam toch weer terug en om een heel lang verhaal kort te maken – de linker knie is half ‘versleten’ dus het advies is: voorlopig niet meer (hard)lopen en zeker geen lange afstanden. Dit was bijzonders heftig balen maar op dit moment is het gewoon ff niet anders. Om in beweging te blijven fiets is nu regelmatig – maar dat zie ik dan weer niet als sport en mijn lichaam ook niet zo want de eerste kilo’s kwamen er ook alweer bij…. dus nu ben ik weer eens begonnen met lijnen. WW deze keer en tot nu toe gast dat best goed. Eigenlijk was ik er helemaal klaar mee – ik ben nu een keer geen slanke den; met het regelmatig joggen kon ik mijn hapjes en drankjes goed blijven nuttigen zonder dat er aan het gewicht iets veranderde. Dat gaf ook wel rust en zo erg is het nou ook weer niet. Maar ja zwaarder worden is eigenlijk geen optie en uiteindelijk is dat ook een van de redenen dat de knie het zwaar te verduren heeft gehad. Ik hoop dat ik het WW programma een tijdje kan volgen totdat ik op een voor mij akzeptabel gewicht kom dat ik dan ook kan houden😌. Manlief werkt goed mee 😝 maar ondertussen wonen ook beide kuikentjes weer even thuis en die hebben toch vaker zin in andere hapjes. We komen er wel – nu igg eerst vakantie en dan gaan we een klein feestje voorbereiden – 25 jaar getouwd – is toch ook iets op trots op te zijn en blij van te worden 😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s