Kogel is door de kerk

Het is nu dus definitief: ik mag niet meer hardlopen 😞. Het is zelf zo dat ik op dit moment op advies alleen met een speciale brace om mag gaan wandelen. Ik voel me op deze manier echt een oud wief ook al weet ik dat dat nonsens is. Een langdurig traject met fysiotherapie liegt voor me en dan ga ik er nu eens rustig over nadenken wat ik dan kan/wil doen om mijn energie kwijt te raken 😝.

Deze week druk in huis bezig want as zondag hebben we een klein feestje voor ons 25jarig huwelijk – daarvoor moet natuurlijk alles spiek en span zijn🤪 . Pieter is vandaag richting Vaals – hij gaat een half jaar afstuudeerstage bij The Schuh Group in Aken doen! Trots zijn we dat hij dit voor elkaar heeft gekregen!

Ik ga wennen aan mijn nieuwe loonmaatje en wie weet wat de toekomst brengt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s