Nieuw decennium

2019 was in veel opzichten een fijn jaar – maar ook een jaar dat de nodige onverwachte veranderingen met zich meebracht. Om bij mijzelf te beginnen de grote frustratie dat, door de slijtage aan mij knie, ik niet meer mag hardlopen en ook lange wandelingen zijn niet aan te raden. Het valt mij zwaar om een goed alternatief voor de beweging te vinden – wat ook te merken is aan het gewicht ☹️. Dat is de volgende frustratie – ik moet gewoon erkennen dat ik niet de discipline heb om een goed diët te volgen. Baal ik van – maar voorlopig ga ik hier geen energie meer aan besteden. Zoonlief heeft begin dit jaar dan toch eindelijk zijn rijbewijs gehaald en had nooit gedacht dat hij dit jaar dan direct ook al aardige kilometers zou maken. Voor zijn master heeft ie toffe stageplek in Aken – 365 km van huis 😉 – dat rijdt hij regelmatig ( voor zolang het duurt ) – dochter zou haar master gaan doen in Nijmegen – maar dat ging niet door dus zijn de plannen gewijzigd – een tussenjaar met allemaal spannende leuke baantjes en dan komende april weer terug naar Amsterdam – SAMENWONEN – en in september studie aan de VU beginnen. Dit hadden we allemaal niet gedacht en verwacht vorig jaar om deze tijd. Maar ja zo loopt het leven soms. Ook moest ik afscheid nemen van een dierbare vriendin die in oktober geheel onverwacht uit het leven stapte. Dergelijke gebeurtenissen hebben een heftige impact en doen je ook weer over van alles en nog wat nadenken – maar gezondheid en gelukt blijken toch telkens weer de belangrijkste houvast te zijn! Ik hoop dat we gezond zijn ( op een paar kwaaltjes na ) en gelukkig zeker. Dit jaar ook 25 jaar getrouwd en naast een heel fijn feest met dierbare vrienden ook van een heerlijke vakantie met de kinderen op Bonaire genoten! Nu staan we aan de vooravond van een nieuwe decennium – ben uitermate benieuwd wat het ons gaat brengen. Lieve mensen geniet van het leven en je dierbaren. Een goede jaarwisseling !!

Doris-8025

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s