Welkom

Iedere ouder maakt wel foto’s van de kinderen, of van de vakanties. Zo is het bij mij ook begonnen.  Een leuke hobby, die na het aanschaffen van een digitale reflexcamera veranderde in een serieuze verslaving. Ik beperk mij niet langer tot de kinderen , maar zoek mijn onderwerpen ook in mijn omgeving. Ik heb een passie voor het Friese wad, de zee en Italië  en ben altijd op zoek naar sfeervolle beelden. Na het volgen van diverse fotografische opleidingen en workshops ben ik een aantal jaren ook begonnen om “conceptuele” beelden te maken.

Ik probeer in mijn foto’s  de eenvoud op te zoeken om zo via het  minimale het maximale in mijn visie van een sfeer vast te leggen – Fotografie uit het hart en volgens een vooraf bedacht concept 😉

Ik heb altijd al lopen piekeren over van alles en nog wat – van een muis en olifant maken, altijd eerst negatief tegen dingen aankijken …. geen leuke eigenschap en geregeld loopt het hoofd dan ook over 🙃. Een aantal jaren geleden ben ik toen begonnen met lopen – eerst alleen wandelen en nu ook een beetje joggen. Buiten met muziek in de oortjes komen er lichte gedachten, oplossingen en ,verlossingen’ en af en toe is er de behoefte om iets op te schrijven. Zo is dit blog ontstaan en wie het leuk vind mag het lezen ☺️.

 

Een gedachte over “Welkom

Reacties zijn gesloten.