Running

Jemig wat vliegt de tijd voorbij … alweer bijna oktober! πŸπŸƒ om mijzelf een beetje in shape te brengen, wat nou niet echt makkelijk is😝, ben ik begonnen minder koolhydraten te eten en heb ik mij aangesloten bij een loopclubje. Dat met het eten gaat wel aardig – is even omschakelen maar na nu 3 weken is er ook resultaat en dat stimuleert natuurlijk altijd! Lopen , tja dat gAt dan weer wat minder – maar we houden vol. Eerst met de Nike running app lopjes bijgehouden maar ik ben dan toch op een bepaalde manier fanatiek en dan wil ik van alles – uiteindelijk noodgedwongen 2 weken rust moeten houden… ik wil zo graag hardlopen omdat het mijn hoofd zo lekker leeg maakt en ik voel me naar een sessie ook altijd top – maar blessures zijn natuurlijk niet fijn.. had mij ook ingeschreven voor de Damloop by Night – vorig jaar superleuk dus daar had ik weer zin in! Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn ben ik in Maart begonnen met trainen – echter niet op een goede manier , denk ik, want regelmatig last van van alles. Als laatste redmiddel dan maar aangeschoven bij een loopgroep voor beginners! Hier heb ik de nodige tips al ontvangen en ook de conclusie moeten trekken dat de 8 km van de Damloop by night nog maar ff moeten wachten tot volgend jaar😭. Maar goed ik heb nog steeds gevoelige knie maar het gaat langzaam vooruit! Binnenkort de eerste 3 km in een loop – dat is natuurlijk niet echt veel maar wel een begin na hopelijk meer pijnvrije kilometers πŸƒπŸ»β€β™€οΈ!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s